pokatala je više

Albina odgovorila na zlonamjerni komentar da izgleda 'kao seljanka': 'Ja stojim iza svakog stajlinga'

11.05.2021 u 19:30

Bionic
Reading

Na službenom kanalu Eurovizije osvanula snimka s prve probe naše predstavnice koja će braniti hrvatske boje u Rotterdamu pjesmom Branimira Mihaljevića 'Tick-tock'. Njen šljokičasti korzet i hulahopke s bijelo rozih crtama izazvali nevjerojatnu buru reakcija, što pozitivnih, što negativnih

Albinin nastup 18. svibnja željno iščekuju fanovi diljem svijeta, a za njezin stajling na Eurosongu zaduženi su Juraj Zigman i Stefan Orlić. I dok se nekima nisu svidjeli prorezi na stražnjici, mnogima se pak nisu svidjeli njeni stajlinzi u kojima se dosad pojavila u Rotterdamu, a ima i onih koji su je zbog atraktivnog izgleda prozvali 'Miss Eurosonga'.

'Albina, draga si mi, ali molim te, reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi…', obratila joj se jedna pratiteljica, no mlada Splićanka nije samo tako prešla preko toga. 'Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on definitivno zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja', poručila joj je Albina.

No zlonamjerne kritičare ništa ne može zaustaviti pa to nije bila jedina kritika na koju je Albina odgovorila. 'Eurosong ne služi samopromociji, već predstavljanju zemlje iz koje dolaziš. Ako pjesma nije kompletno autorski naša, tada automatski ni ne predstavljaš Hrvatsku', napisao je komentator.

'Ako ne podržavate mene kao predstavnicu Hrvatske na Eurosongu, nemate što provoditi vrijeme na mom profilu. Možda da ga iskoristite i bolje se informirate o pjesmi i cijelom timu. Možda Eurosong nije za vas kad se očito odupirete trendovima današnjice', oštro mu je vratila pjevačica.

Inače, Pjesma 'Tick-Tock' trenutno je na 21. mjestu na kladionicama za pobjedu na Eurosongu dok se u anketama nalazi na 16. mjestu u ukupnom poretku. Podsjetimo, ovogodišnje natjecanje za najbolju pjesmu Europe održat će se od 18. do 22. svibnja, a voditelji hepeninga bit će glumica i voditeljica Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley, pjevač, voditelji nizozemski komentator Jan Smit te beauty blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager.

Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL