ALBINA GRČIĆ

Naša predstavnica na Eurosongu pohvalila se mamom, od koje je i naslijedila ljepotu

03.05.2021 u 13:50

Bionic
Reading

Prije nego otputuje za Nizozemsku, gdje će uskoro predstavljati Hrvatsku u polufinalu ovogodišnjeg Eurosonga i nadati se da će proći u samo finale, pa možda čak i pobjediti s pjesmom 'Tick-Tock', Albina Grčić uživa u drušvu najmilijih. A osim s dečkom Ivanom Ćalušićem, vrijeme provodi i s majkom Rinom

Atraktivna brineta, sakrivena iza trendi sunčanih naočala, identičnog širokog osmijeha kao i njezina nasljednica, ponosno pozira sa svojom kćeri za njezin Instagram Story. Riječ je o Mariji Grčić, znanoj i kao Rina, majci naše ovogodišnje predstavnice na Eurosongu, Albine Grčić.

Plavokosa Splićanka s majkom se pohvalila na svom službenom profilu i pokazala kako je ljepotu naslijedila upravo od nje, dok je, kada je riječ o glazbenom talentu, već svima poznato da ga je naslijedila s očeve strane. Naime, njezin otac Božinko Kićo Grčić i sam je u mladosti pjevao sa svojom braćom i imao klapu Decima u svom rodnom Dicmu.

Albina je od malena bila zaljubljena u pjevanje, a njezin talent prepoznali su i drugi kada je oduševila u župnoj crkvi svetog Petra.

A majka Rina bila joj je najveća potpora još tijekom njezinog natjecanja u 'Voiceu', zbog čega je često s Albinom boravila u Zagrebu, dok je ostatak obitelji zdušno navijao iz rodnog Splita.

Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL