mlada zvijezda

Albina: 'U Rotterdamu će se sve odvijati u sigurnim uvjetima, redovito ćemo biti testirani'

05.05.2021 u 14:27

Bionic
Reading

Nakon što je odnijela pobjedu na Dori, simpatična Splićanka ne prestaje zaokupljati pažnju javnosti. Pjesma kojom je osvojila i prvo mjesto, ali i srca slušatelja emitira se na svim radijskim postajama, a 22-godišnja pjevačica će nas uskoro predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu. Pripreme su pri samom kraju, iza Albine Grčić i njezinog tima su tjedni intenzivnih koreografskih, vokalnih, kostimografskih i tehničkih proba

Albina Grčić je ponosna na to kako su savladali velike radne izazove i kvalitetno se pripremili za predstojeći nastup na najvećem svjetskom glazbenom natjecanju , jer bilo je kaže, izazovno i zahtjevno.

'U Rotterdamu će se sve odvijati u sigurnim uvjetima, redovito ćemo biti testirani, bit će i dosta obaveza mimo proba. Svjesni smo da će se ovaj Eurosong razlikovati od dosadašnjih pa nam vjerojatno neće donijeti ono intenzivno iskustvo, ludilo o kojem su mi mnogi govorili, ali vjerujem da ćemo ipak osjetiti poseban šušur', ispričala je za Story.

Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Rekla je da je za nju definicija uspješnog života 'obitelj i posao koji se voli te živjeti nesputano'. Na pitanje o tome kako se njezin dugogodišnji dečko, nogometaš Ivan Ćalušić nosi s njezinom popularnošću i je li ljubomoran, kratko je rekla da nije i da imaju zreo odnos.