zdravstveni problemi

Akiju su prije nekoliko dana u zagrebačkoj klinici ugrađena četiri stenta, osjećao se dobro...

22.01.2022 u 17:00

Bionic
Reading

Glazbenu scenu u subotu je potresla vijest o iznenadnoj smrti frontmana Parnog valjka, koji je u dobi od 66 godina preminuo u Novom Mestu nakon što mu je u jutarnjim satima pozlilo. Kako doznajemo od izvora bliskog bendu, Aki Rahimovski prije nekoliko dana je operiran u zagrebačkoj bolnici

Premda uzrok njegove smrti još nije službeno poznat, mnogi znaju kako je Aki Rahimovski i ranije imao zdravstvenih problema. U travnju 2018. godine je imao moždani udar kada su koncertne aktivnosti benda bile neko vrijeme otkazane.

Nakon oporavka od moždanog, izjavio je kako je promijenio životne navike, da mu se jelovnik sastoji od namirnica koje čine mediteransku prehranu te da je cigarete i kavu izbacio, a stres maksimalno izbjegava.

  • +9
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Prije nekoliko dana Aki je bio hospitaliziran u bolnici gdje je proveo nekoliko dana. Ugradili su mu stentove, a članovima benda koji su ga došli posjetiti govorio je kako se osjeća dobro. Trebao je ići u Pulu na rehabilitaciju gdje je već bio i nakon moždanog udara. Vratio se u Sloveniju kod supruge i dvogodišnje kćeri (koja je, kažu nam izvori, isti tata), ali sudbina je htjela drukčije. Liječnici su ga navodno spašavali sat vremena.

SPEKTAKULARNI NASTUP

Velikim koncertom u Beogradu Parni valjak proslavio 44 godine postojanja: Publika ih dočekala ovacijama

Pogledaj galeriju