uživa u grčkoj

Adriana Ćaleta-Car ponosno pokazala trudnički trbuščić, ali pažnju je ipak 'ukrao' badić

16.06.2023 u 19:18

Bionic
Reading

Adriana i Duje Ćaleta-Car broje zadnje tjedne do dolaska druge bebe, a pri tome uživaju u vremenu samo za njih. Na sunčanom grčkom otoku Myokonosu zanosna Adriana pohvalila se sjajnim izgledom u visokom stupnju trudnoće

Naš proslavljeni nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana u ožujku ove godine otkrili su sretnu vijest da čekaju svoje drugo dijete. Adriana je to otkrila na svom Instagramu profilu uz video na kojemu je pokazala tada već vidljiv trudnički trbuščić.

Sada Adriana i njezin suprug, pet godina mlađi nogometaš Duje Ćaleta Car broje posljednje tjedne do dolaska prinove. U slatkom iščekivanju 'ukrali' su i malo vremena samo za njih te se uputili na grčki otok Mykonos gdje uživaju u pravim ljetnim čarima – suncu, moru i ljubavi.

Tom prilikom Adriana je pozirala i u upečatljivom ružičastom jednodijelnom badiću koji je u punom sjaju otkrio njezin trudnički trbuščić.

No, osim Adrianinog trbuščića pažnju je privukao upravo badić, zanimljivo oblikovanom dekoltea s detaljima ruža. Njezinim brojnim pratiteljima i prijateljima to, naravno, nije promaknulo pa su je zasuli emotikonima sa srcima u očima.

Sudeći prema brojnim fotografijama koje Adriana objavljuje s odmora, zaljubljeni Adriana i Duje doista uživaju u slatkom iščekivanju i ukradenim trenucima samo za njih, a lijepa Adriana doslovce blista.

Adriana i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL