U POREČU

Zvijezde pozivaju na plesni spektakl

25.03.2015 u 15:39

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić, voditeljica Tina Katanić te glazbenici Jacques Houdek i Marko Tolja pozivaju na najveći regionalni plesni spektakl

Samo najbolji plesači iz Hrvatske imat će priliku pridružiti se više od 6.000 plesača iz cijelog svijeta na velikoj završnici plesne senzacije DanceStar 2015, a priključit će im se i neke zvijezde.

'Kroz ples sam odrastala i stekla neka neraskidiva prijateljstva. Ples nas čini veselijima i zdravijima', rekla je Bojana Gregorić. I voditeljica Tina Katanić te pjevači Jacques Houdek i Marko Tolja otkrili su kako je im je ples promijenio i oplemenio život te pozivaju na najveći regionalni plesni spektakl u Poreču - DanceStar 2015.


Najbolji plesači imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent u svibnju od 20. do 24. svibnja 2015. na finalu DanceStara. Prijave i kvalifikacijski turniri održali su se u zemljama na tri kontinenta, Južnoj Americi, Africi i Europi. Hrvatski plesači imat će se priliku pokazati 28. i 29. ožujka u zagrebačkom Hypo Centru.

Kvalifikacijski turnir DanceStar Croatia u Zagrebu će zaljubljenicima u ples ponuditi i edukacijski sadržaj sa seminarima i radionicama koje će voditi priznati svjetski koreografi i instruktori plesa.


U sklopu finala DanceStara i ove će se godine održati veliko međunarodno natjecanje u plesu, DanceStar Finals – World Dance Masters 2015. gdje se će se najbolji plesači svijeta boriti za prestižnu titulu DanceStar winner of the year.