OPSOVAO U ETERU

Zoran Šprajc: Tko radi taj i griješi!

01.10.2015 u 12:15

Bionic
Reading

Kratak fitilj ili britak jezik došli su opet do izražaja kod Zorana Šprajca kojem se omakla sočna psovka u RTL-ovoj emisiji Direkt dok je nabrajao modele automobila jedne marke vozila. Uslijedila je isprika, a snimka Šprajcovog ispada postala je viralni hit

Da nema iza sebe toliko godina iskustva, nagrade i naklonost gledatelja, ispad u eteru Zorana Šprajca možda i ne bi bio nazvan simpatičnom omaškom koja je u jedan dan postala hit na internetu.

Naime vodeći RTL-ovu emisiju Direkt 28. rujna, pred kraj emisije išao je prilog o štetnosti plinova automobila jedne automobilske kuće. Nakon nekoliko naziva automobila koje je Šprajc nabrojao lomeći jezik omaklo mu se 'u p... ma.....'.

Voditelj je zasigurno mislio da ga gledatelji ne čuju, no dogodilo se upravo suprotno. Uslijedila je isprika jer kako kaže Šprajc - 'tko radi taj i griješi'.

'Moram priznati da ni sam nisam bio svjestan koliko modela ima navedena marka vozila. Bila je to spontana reakcija i žao mi je što sam reagirao instinktivno. Ispričavam se svojim gledateljima.'

U nastavku pogledajte video Šprajcove omaške.