USKORO KREĆU SNIMANJA

Znamo tko će sjediti u žiriju druge sezone The Voicea

12.08.2015 u 12:38

Bionic
Reading

Iako su nakon burnih svađa Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka mnogi mislili kako ovaj dvojac nećemo više gledati u 'Voiceu', saznajemo kako će sastav četveročlanog žirija i dalje biti isti

Prvu sezonu 'The Voicea - Najljepšeg glasa Hrvatske', osim pobjede Nine Kraljić, obilježile su i učestale svađe dvojice mentora - Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka.

Njihova prepucavanja nakon jedne od subotnjih live emisija zamalo su rezultirale i fizičkim sukobom zbog čega se šuškalo kako nijednom od njih dvoje neće biti produljen ugovor za snimanje druge sezone.

Ipak, kako saznajemo od dobro obaviještenih izvora na Prisavlju, svi su članovi žirija, uključujući Indiru Levak i Ivana Dečaka, još u svibnju potpisali nove ugovore, tako da ćemo dobro nam znani žiri gledati i u novoj sezoni 'Voicea'.

Da je tome tako, početkom srpnja rekao nam je i sam Jacques potvrdivši da je dobio ponudu da ostane dio 'Voicea', dok je Ivan Dečak za tportal priznao da bi volio sudjelovati u idućoj sezoni.

Novi su kandidati već odabrani, a s prvim danima jeseni stat će pred kamere i četveročlani žiri u studiju HTV-a kada će sa snimanjem započeti tzv. 'slijepe audicije'.

Show će se na malim ekranima početi prikazivati u siječnju iduće godine.