UVIJEK SA STILOM

Zimske radosti Severine, Igora i Aleksandra

05.01.2016 u 15:52

Bionic
Reading

Pjevačica Severina nikako ne može sakriti sreću koju proživljava sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom, a voli je i pokazati na društvenim mrežama. Temperature koje su se spustile ispod nule i snijeg dovoljan su razlog da sretna obitelj uživa u zasluženom godišnjem odmoru nakon godine koju im je obilježilo uplovljavanje u bračnu luku

Da je ljubav neizmjerna, pokazuju i fotografije obitelji koja provodi odmor uživajući u zimskim radostima. Hladni dani im uopće ne smetaju, a za njih su se pripremili i vunenim kapicama i toplim jaknama. Maleni Aleksandar očekivano najviše uživa, ali ni ponosni Igor i Severina ne skidaju osmijeh s lica. Bračna sreća započela je 25. rujna intimnim vjenčanjem u Balama i zatim velikom svadbom u Beogradu 22. studenog prošle godine.

Par je proslavio Božić u društvu Igorovih roditelja i Severinine majke, a Nova godina je protekla radno. Severina je u podne na Silvestrovo pjevala na dočeku dječje nove godine. Nakon koncerta se sa svojim najdražim dečkima prošetala Stradunom, na kojem je navečer uvela Dubrovčane svojim nastupom u 2016. Stoga je sada na zasluženom odmoru te se opušta i puni baterije za novu radnu godinu ispunjenu ljubavlju i srećom.

Let it Snow! ❄ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on