MERLIĆ SLAVI 55.

'Željka snima Piramidu pa nema vremena za tortu'

28.04.2015 u 11:59

Bionic
Reading

Direktor programa N1 televizije priznao nam je kako se nije nadao tolikim pozivima i čestitkama za rođendan, a zbog poslovnih obaveza i svoje supruge, slavlje je odgodio za nadolazeći vikend u obiteljskoj vikendici u Zagorju

'Proslaviti rođendan opušteno u današnjim vremenima u mom poslu postalo je skoro pa nemoguće' u šali će odlično raspoloženi Dubravko Merlić koji danas slavi 55. rođendan. Zbog svojih i poslovnih obaveza svoje supruge, rođendansko slavlje odgodio je za ovaj vikend kad će u svojoj vikendici u Zagorju okupiti obitelj.

'Željka danas snima Piramidu pa nema vremena za pripremanje rođendanske večere i pečenje torte, no nadoknadit ćemo mi to', kaže Merlić kojeg su danas ugodno iznenadile brojne čestitke kolega na poslu i prijatelja. Zbog ranog odlaska na posao, ni klinci mu nisu uspjeli čestitati.

Prije mjesec dana Dubravko je u Splitu završio u bolnici zbog ozljede koje je zadobio u naletu jake bure. Udarac u glavu nije bio opasan pa se vrlo brzo vratio na posao. Neumorni televizijski urednik i producent na poslovnom planu ispunio je mnoge svoje snove, a kad su djeca u pitanju - ne krije svoj ponos.