VRHUNSKA EKIPA

Zdravku Čoliću pjesme pišu Bajaga i Dušan Kovačević

23.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Osim dosadašnjih Čolinih suradnika, na novom se albumu našla i jedna pjesma posvećena Indexima koju je napisao Fahrudin Pecikoza te poznati dramski pisac Dušan Kovačević, koji zajedno s Bajagom radi na novoj pjesmi

I dok je Pecikoza do sada već surađivao sa zvijezdama poput Merlina i Hari Mata Harijem, Dušan Kovačević iza sebe ima scenarije za filmove kao što su 'Maratonci trče počasni krug', 'Ko to tamo peva', 'Balkanski špijun', 'Radovan III', 'Sabirni centar' itd. 'Ne bih želio sve otkriti, ali ću reći da će pjesma sadržavati čuvenu Davorinovu uzrečicu. A koju – čut će se. Najvažnije da je Zdravko vidio tekst i odobrio ga. Pjesma ima pravi sarajevski šmek i siguran sam, biće to hit k’o vrata', poručuje Pecikoza koji s Marinom Tucaković radi na još nekoliko tekstova za Čolin album, a prenosi portal blic.rs.

Svakako će biti zanimljive i pjesme koje spremaju popularni roker Momčilo Bajagić i pisac Dušan Kovačević. Tekst je napisao Kovačević, a Bajaga je zadužen za glazbu. 'Imao sam jednu pjesmu koju sam skladao na tekst Duška Kovačevića, mislili smo prvo da će se ona naći u nekoj njegovoj predstavi, ali je ispala jako dobro pa smo došli na ideju da ponuditi je Čoli koji je oduševljeno prihvatio i stavit će je na svoj novi album. Ja sam odabrao još par numera koje je skladao Čola i napisat ćumu tekstove. Ja i on se dobro razumijemo', izjavio je Bajaga.