JOŠ SAMO JEDNA EMISIJA DVOBOJA

Završava i druga faza showa 'The Voice'

10.03.2015 u 19:59

Bionic
Reading

Voditelji showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' u ringu će podići još samo šest ruku pobjednika

U posljednjoj, četvrtoj emisiji dvoboja ostalo je naime samo još toliko mjesta za nastupe uživo.

U prethodnoj borbi glasova nastupila su po dva para mentora Ivana Dečaka i Jacquesa Houdeka te po par mentorice Indire Levak i mentora Tonyja Cetinskog. Još je šestero kandidata krenulo prema daljnjoj fazi natjecanja dok je ono za isti broj njih završilo.

Podsjetimo, dosadašnjim pobjednicima dvoboja pridružili su se tako Melanie Malike Acorlor i Dino Petrić iz Jacquesovog tima. Nastupe uživo osigurali su i Iva Gortan te Marin Jurić Čivro iz Ivanovog tima. U daljnjem natjecanju gledat ćemo Doru Vestić iz Indirinog te Ivu Ajduković iz Tonyjevog tima.

I nakon treće emisije dvoboja show 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' opravdao je svoju iznimnu popularnost. Ponovno je bio najgledaniji program koji je prošlog vikenda pratilo milijun TV gledatelja! Nastupi su ponovno bili zapanjujući, a mentori i publika oduševljeni eksplozijom emocija i fantastičnim izvedbama. Mentori su po treći put morali donijeti teške odluke, a od kandidata su se i ovaj put opraštali u suzama.

U idućoj emisiji u ring će ući posljednjih dvanaestero kandidata. Očekuju nas spektakularni dvoboji kojima se završava druga faza natjecanja. Preostao je Jacuesov par, Martina Milošević i Nina Kraljić. Isto tako je i u Ivanovom timu. Mahir Kapetanović i Dino Purić njegovi su posljednji kandidati koji će odmjeriti snage u ringu. Iz Indirinog tima natjecat će se Zdravka Damjenović, Karlo Cvetković, Ana Opačak i Sven Pffeifer. Kristina Boban, Maja Škiljević, Bojan Aleksovski i Alen Bičević preostali su Tonyjevi kandidati. Koga su Indira i Tony spojili u duete i kojih šestero kandidata su sretnici koji su se izborili za nastupe uživo, saznat ćemo u četvrtoj emisiji dvoboja u subotu 14. ožujka na 1. programu HTV-a od 20.10.

Do tada 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugome programu Hrvatskoga radija.

'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu 'The Voice of...', u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale ovaj show