RAZVOD ZBOG FATALNE ANTICE

Zanosna Šibenčanka nova je ljubav Zorana Mamića?

06.10.2016 u 20:11

Bionic
Reading

Razvod nije jedina novost u životu bivšeg Dinamovog trenera Zorana Mamića, tu je i nova ljubav. Naime, 45-godišnji Zoran zaljubio se u 20 godina mlađu šibensku manekenku Anticu Filipović Grčić, tvrdi RTL, a ona je i dijelom razlog njegove rastave od Ane Šikić

Bračni problemi Zorana Mamića, koji se drugi put razvodi, ovaj put nakon samo dvije godine braka s Anom Šikić, čini se da su započeli susretom s 25-godišnjom manekenkom, Šibenčankom Anticom Filipović Grčić. Ako je vjerovati tvrdnjama RTL-ove emisije 'Sve u šest', Antica je nova Zoranova ljubav, a par već zajedno živi u Saudijskoj Arabiji, u koju je Mamića odveo novi sportski angažman.

Antica je prije četiri godine izašla iz sjene ušavši u izbor 25 najzgodnijih žena u regiji na natjecanju Gentleman's Choice, a ove godine u veljači pred fotoaparatom Šime Eškinje snimila je modnu kampanju za vjenčanice izraelskog brenda Berta.

'Na trećoj sam godini ekonomije i menadžmenta na Veleučilištu Vern, a planiram odmah upisati i specijalistički studij. Obrazovanje mi je prioritet', rekla je prije pet godina Antica.


Antica Filipović Grčić