DANIEL KUŠAN:

'Zagonetni dječak je nadmašio mog Koka'

Bionic
Reading

U utorak je u CineStaru Branimir centra održana svečana premijera drugog filma iz serijala o Koku – 'Zagonetni dječak' - na kojoj smo porazgovarali s 'tatom' cijelog projekta Danielom Kušanom, mladim i nešto starijim glumcima i razdraganim gledateljima

'Jako sam zadovoljan filmom 'Zagonetni dječak'. Nadmašio je mog Koka u mnogim stvarima, napet je i dinamičan, a po reakcijama publike mogu zaključiti da se i njoj svidio', rekao nam je začetnik projekta 'Koko na velikom platnu' Daniel Kušan, čiji je film 'Koko i duhovi' pogledalo gotovo sto tisuća gledatelja.

S Danielom smo popričali i o nostalgičnoj crti Koka na velikom platnu te glavnom junaku koji je između dva filma poprilično narastao. Sam Koko, odnosno Antonio Parač, još uvijek nije plijen djevojaka na ulici, ali ga zato 'hvataju' po Facebooku. Njegova kolegica sa seta Vanja Markovinović tek će dobiti fanove, a s nama je podijelila iskustvo snimanja najtežih scena u filmu.


Da ne ostanemo samo na mladim junacima, pred kamerom smo ugostili Kokovog tatu Ozrena Grabarića i majstoricu književnosti za djecu Sanju Pilić koja je u 'Zagonetnom dječaku' uživala isključivo filmofilski. Cjelovit video pogledajte u nastavku: