JURE I MATEO

'Za mene su Nina i Marin već pobjednici Voicea'

23.04.2015 u 14:27

Bionic
Reading

Za dva ćemo dana saznati ime pobjednika prvog hrvatskog 'The Voicea', a osim Nine Kraljić i Marina Jurića Čivre, za tu se titule bore i 20-godišnjaci Mateo Resman i Jure Brkljača

Ovi glazbeno potkovani mladići pritajeni su favoriti iz sjene, a što očekuju od finala u kojem će svaki od kandidata izvesti po tri pjesme?

'Mislim da svatko od nas ima šanse. Iako se u različitim anketama neki kandidati ističu, mislim da to ništa ne znači', govori Jure kojem ove subote iz Zadra u punom autobusu stiže cijela vojska vatrenih navijača. Ipak, oni najvatreniji njegovi su roditelji Veronika i Mirko, koji su izuzetno ponosni na uspjeh sina.

Zbog specifične boje glase, Juru su već prozvali Oliverovim nasljednikom, no on se time ne zamara. 'Drago mi je to, veliki kompliment. Iako – ja sam svoj i svoju ću karijeru graditi kao Jure Brkljača. Nakon showa plan mi je snimiti pop album, a ponosan sam i što me Tony prepoznao. S vremenom smo uspostavili pravi prijateljski odnos', kaže pjevač.


A pravi prijateljski odnos sa svojom mentoricom Indirom uspostavio je Mateo. Ovaj student treće godine Učiteljskog fakulteta smatra je drugom mamom.

'Indira je s nama od nula do 24 sata. Neprestano nas zove, pita kako smo… Zadovoljna je nama i drago mi je da ni u jednom trenutku nisam požalio što sam u njenom timu', ističe Mateo.

Pobjedom se, kaže, ne zamara, a ako se dogodi, bit će u ogromnom šoku. 'Vjerojatno bih se srušio na pozornici. Za mene su Nina i Marin pobjednici, stvarno se ne nadam ničemu. Nisam očekivao ni ulazak u live emisije. Vidjet ćemo što će biti', iskren je finalist 'The Voicea' koji se nakon showa, bez obzira na ishod, planira više posvetiti radu sa svojim bendom Striptones.