50 NIJANSI SIVE

Vruće strasti Dakote Johnson u novom spotu

22.01.2015 u 17:25

Bionic
Reading

Zagrijavanje za premijeru filma 'Pedeset nijansi sive' na Valentinovo počelo je provokativnim i golišavim izdanjem glavne glumice u videospotu pjesme 'Earned It' sa soundtracka filma

Počelo je zagrijavanje za ovogodišnje Valentinovo koje će na filmskom repertoaru zasigurno obilježiti dugo očekivana premijera 'Pedeset nijansi sive' s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama. Naime svjetlo dana ugledao je spot pjesme 'Earned It' sa soundracka istoimenog filma u kojem seksi Dakota u ulozi Anastasije Steel vezana i polugola ništa ne prepušta mašti.

Kći Dona Johnsona i Melanie Griffith, iako izgledom ostavlja dojam naivne srednjoškolke koja o seksu još samo mašta, odlično se snašla u provokativnoj ulozi. U videospotu, osim što naga visi vezana užetom sa stropa, pojavljuje se i kao fatalna zavodnica u sado-mazo izdanju. Koliko je pažnju izazvala filmska ekranizacija erotskog romana E. L. James u režiji britanske redateljice Sam Taylor Johnson, govori i naslovnica američkog Voguea za veljaču na kojoj je 25-godišnja Dakota, ali ovaj put u vrlo čednom izdanju.

Na pitanje godi li joj trenutna slava, uvijek pomalo suzdržana poput svoje majke Dakota je odgovorila: 'Jedan dio mene se u svemu dobro snalazi, drugi bi želio živjeti obiteljski život na nekom ranču u zabiti Colorada s kokošima, konjima i puno djece. Mislim da ću kad-tad tamo i završiti', otkrila je mlada glumica svoje skrivene želje.