DOBAR PROVOD U NOVOM SADU

Vrhunski line-up ovogodišnjeg festivala Exit

22.03.2010 u 10:53

Bionic
Reading

Nakon imena kao što su The Chemical Brothers, Mika, LCD Soundsystem, David Guetta, Royksopp, The Exploited, ovih je dana stigla potvrda i o nastupu Placeba i Missy Elliott


Pridružujući se već raznovrsnom popisu, na glavnu pozornicu festivalaExit dolaze željno iščekivani Placebo, sa svojim živim i emotivnim zvukom, nedodirljiva hip hop kraljica Missy Elliott, elektronski punk disko gospodari LCD Soundsystem i poznata drum’n’bass ekipa Pendulum live koju ćemo imati priliku gledati i na ovogodišnjem T-Mobile In Music festivalu na Jarunu.

Nastup na svjetski poznatoj Dance Areni Exita potvrdili su i David Guetta, Laidback Luke, A-Trak, Dirty South, Black Rose (Jesse Rose & Henrik Schwarz), Riva Starr, Solomun, Ost & Kjex live koji će nastupiti s gospel zborom i Wannabe A Star

Ako to nije dovoljno, Exit će na svojih 25 pozornica predstaviti još veliki broj nevjerojatnih glazbenika. Na pozornici Fusion publika će moći čuti sjajne bendove kao što su Does it Offend You Yeah?, Midnight Juggernauts, Jamaica, Antenat i Bambi Molesters. Naravno, za sve one koji vole tvrđi zvuk pozornica Explosive donosi najbolje hardcore i trash metal izvođače. Line up ove godine čine Behemoth, Suicidal Tendencies, The Exploited, Al & The Blackcats, Ex Deo, Decapitated, Inspector Cluso i Al & The Blackcats, a pridružuju im se brojna atraktivna imena.

Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. srpnja, održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih glazbenika na planetu, ali i posjetitelje sa svih kontinenata. Poznat po svojoj nevjerojatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svijetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svom novom desetljeću ponuditi publici najuzbudljiviji ljetni provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih pozornica.