HUMANITARNI KONCERT

Vrckava Maja Šuput u hrabroj kombinaciji

20.12.2014 u 11:10

  • +10

Koncert Želim Život

Izvor: Pixsell / Autor: Željko Lukunić

Bionic
Reading

Zaklada Ana Rukavina održala je tradicionalni 9. po redu božićni koncert 'Želim život' na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a u oskudnoj odjevnoj kombinaciji isticala se Maja Šuput

Nastupili su Giuliano, Halid Bešlić, Psihomodo pop, Ivan Žak, Opća opasnost, Maja Šuput, Boris Novković, Hari Rončević, Adastra, Jasmin Stavros, Metessi & Zvijezde, Đani Stipaničev, Neda Ukraden i Lana Jurčević

Svojim izazovnim i hrabrim (s obzirom na nisku temperaturu) stylingom istaknula se vrckava Maja Šuput, a odlučila se za odjevnu kombinaciju koja joj je otkrivala trbuh, ali srećom, dinamičnim pocupkivanjem unatoč visokim štiklama, zagrijala se na pozornici.

Koncert je održan u sjećanje na Anu Rukavinu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih osam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.

Pozivima slušatelja prikupljeno je 1.160.000 kuna, a pozivom na humanitarni broj 060 9000 možete sve do 31. prosinca donirati pet kuna (plus PDV) i pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san i dalje nastave.