NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Umagination

06.05.2014 u 13:35

Bionic
Reading

Peto jubilarno izdanje regionalnog glazbenog festivala u Umagu najavljuje spektakularno otvorenje vruće ljetne party sezone! Umagination 2014. koji se ove godine održava 30. i 31. svibnja na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, predstavlja impresivan line up, a sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe ove godine očekuje dvostruka doza zabave pod otvorenim umaškim nebom.

Svjetske DJ zvijezde Alesso i Fedde Le Grand headlineri su rođendanskog izdanja istarskog festivala, a na pozornici ATP Dance Arene pridružit će im se i Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo te grupa Vanillaz.

Alesso, progressive house DJ iz Švedske, koji trenutno drži 13. mjesto na top ljestvici časopisa DJ Mag nedavno došao na prvo mjesto u Ujedinjenom Kraljevstvu sa singlom 'Under Control', nastao u suradnji s Calvinom Harrisom. Ovih dana boravi u Meksiku gdje je održao tri nezaboravna koncerta i raspametio tisuće obožavatelja. Na nedavno održanom Ultra Music festivalu u Miamiu, dobio je titulu DJ-a s najboljim setom. Hrvatska publika nestrpljivo očekuje dolazak ovog velikana elektronske scene na festival Umagination 30. svibnja 2014.

Tportal.hr će u četiri kruga podijeliti dvije ulaznice po krugu!

Prvi krug - od 4. do 13. svibnja
Drugi krug - od 13. do 20. svibnja
Treći krug - od 20. do 26. svibnja
Četvrti krug - od 26. do 28. svibnja

Dobitnike prvog kruga potražite ovdje u utorak, 13. svibnja, kada kreće i drugi krug.

Dobitnike drugog kruga potražite ovdje u utorak, 20. svibnja, kada kreće i treći krug.

Dobitnik prvog kruga je Dean Cerovac

Dobitnik drugog kruga je Vedrana Gordić