NAGRADNJAČA

Vodimo vas na SuperUho Festival

18.07.2014 u 10:06

Bionic
Reading

Prvo izdanje festivala SuperUho orijentiranog na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu održat će se od 3. do 5. kolovoza u Šibeniku.

Za razliku od niza kvalitetnih, ali masovnih ljetnih festivala, SuperUho, po uzoru na svojeg starijeg brata Žedno uho, zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi. Tome u prilog idu lokacije na kojima će se SuperUho održati – riječ je o intimnim lokacijama pristaništa TEF te gradskoj plaži Banj, u neposrednoj blizini šibenske stare gradske jezgre.

SuperUho Festival održat će se na pristaništu TEF i gradskoj plaži Banj, nedaleko od centra Šibenika, a program Akustika@SuperUho odvijat će se u sklopu pozornice smještene na plaži Banj, u kasnim popodnevnim satima festivala. Tijekom tri dana festivala, u akustičnom izdanju će se predstaviti ukupno šest mladih domaćih izvođača, koji su svoj nastup u sklopu ovog programa osigurali zahvaljujući natječaju Muzika.hr-a 'Budi dio Akustika@SuperUho programa'.

Omiljeni rock'n'roll izvođači milijuna fanova diljem svijeta, bend The National održat će čak tri uzastopna koncerta u Šibeniku u sklopu prvog izdanja SuperUho Festivala! Naime, nakon što je koncert zakazan za 2. kolovoza na tvrđavi Svetog Mihovila nedavno rasprodan, organiziran je dodatni, novi koncert i to 1. kolovoza, a koji će se održati u spomenutoj, restauriranoj tvrđavi Svetog Mihovila, niti dva mjeseca nakon njenog otvaranja.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio dvije festivalske ulaznice te po dvije ulaznice za drugi i treći dan festivala.

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 25. srpnja.

Po jednu festivalsku ulaznicu su osvojili:

Ante Cvitanović
Tea Tolić

Dvije ulaznice za drugi dan festivala osvojio je Roko Mandić

Dvije ulaznice za treći dan festivala osvojio je Josip Badžim