NAGRADNJAČA

Vodimo vas na premijeru filma 'Dobri dileri iz Dallasa'

24.02.2014 u 10:23

Bionic
Reading

U hrvatska kina konačno dolazi hvaljeni film 'Dobri dileri iz Dallasa' redatelja Jean-Marca Valléea. Dobitnik je dva Zlatna globusa za fascinantnu glavnu i sporednu ulogu (Matthew McConaughey i Jared Leto) te je nominiran za čak šest Oscara u kategorijama najboljeg filma, scenarija, šminke, montaže i glavne i sporedne muške uloge. Impresivan film koji govori o borbi za život, maestralnih glumačkih dosega.

Dallas 1985. Električar i povremeni jahač bikova Ron Woodroof voli težak život: previše puši, pije, uzima kokain i naravno uživa u seksu. On je također i tipičan seljak s rasističkom i homofobnom ideologijom. Kad se na poslu ozlijedi i završi u bolnici doznaje da ima HIV i da će umrijeti u roku 30 dana. Ljut je i gnjevan, pogotovo zato jer ima 'pedersku' bolest. Ubrzo doznaje da mu tretman pod nazivom AZT može produljiti život. No AZT terapija je u SAD-u tek u povojima. No umirući čovjek je spreman na borbu te će iskoristii svaku mogućnost da pribavi drogu koja spašava život.

Budite prvi koji će pogledati ovaj film i to na svečanoj premijeri koja će se održati u utorak, 25. veljače u kinu Cinestar Avenue mall, dvorana 7 u 20h za koju vam poklanjamo dvije pozivnice (jedna vrijedi za dvije osobe).

Pozivnicu su osvojili:

Miljenko Škalić
Maja Jantolek