NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Pozitivan koncert!

29.11.2013 u 13:27

Bionic
Reading

Deveti Pozitivan koncert održat će se u subotu, 30. studenog u zagrebačkom Domu sportova uz nastupe Gorana Bare & Majki, Urbana i njegove četvorke, beogradskog sastava S.A.R.S. i riječkog Quasarra.

Pozitivan koncert u organizaciji HUHIV-a (Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a) i agencije LAA manifestacija je kojom se obilježava Svjetski dan AIDS-a i predstavlja završnu točku u cjelotjednim aktivnostima HUHIV-a. Mada uporište i dalje ima u edukacijskom i humanitarnom karakteru, Pozitivan koncert je u devet godina postao jedno od najvažnijih glazbenih okupljanja u Hrvatskoj. U nešto manje od desetljeća događaj je prirodno rastao, krenuvši od Tvornice kulture preko Dvorane Dražena Petrovića do Doma sportova, u kojem je prethodne dvije godine bio rasprodan nekoliko dana ranije, što ga čini najvećim dvoranskim rock koncertom u državi.

Održan je kontinuitet, nije se pauziralo nijedne godine, a koncert je u dosadašnjih osam izdanja posjetilo više od 30.000 ljudi. Pozornicom Pozitivnog koncerta prodefilirala su najveća regionalna imena, od Dubioza kolektiva, Hladnog piva, Laibacha, TBF-a do Leta3, Kawasaki 3P-a, Pipsa, Brkova, Stereo MCs-a, Lollobrigide, Svadbasa i mnogih drugih.

Za svoje smo čitatelje pripremili 5x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Davor Veljača
Davorka Rujevčan
Zoran Sušanj
Tina Barbarić
Renata Zelić