SAMO TRAČ

Vlatka Pokos: Nitko me nije zvao da vodim Porin

13.02.2015 u 10:20

Bionic
Reading

Do dodjele Porina ostala su još tri tjedna, a o voditeljima te glazbene nagrade još uvijek se pregovara. No jedno je sigurno; šuškanja da će Porin voditi Vlatka Pokos netočna su

Dvadeset i druga dodjela nagrada Porin održat će se 6. ožujka u Spaladium Areni u Splitu. Premda su se pojavila šuškanja kako će dodjelu voditi Vlatka Pokos te kako će to biti njezin senzacionalni povratak na TV ekrane, to se neće dogoditi.

'Nije nam bio plan da Porin vodi Vlatka Pokos niti smo s njom pregovarali. Još uvijek tražimo voditelje svečane ceremonije', rekla nam je Ivana Martinac, glavna tajnica Porina.

Isto nam je potvrdila i Vlatka Pokos kazavši kako ona o tome ne zna ništa te da je nitko iz Porina nije kontaktirao vezano uz vođenje glazbene nagrade.

Uoči ovogodišnje dodjele Porina, u Upravnom su odboru donijete nove odluke. Zbog stava struke da je previše kategorija, njihov broj smanjen je sa 49 na 30, a najveću je prašinu podigla činjenica da se ukida kategorija za Hit godine čime se elegantno rješava najpopularnijih i najizvođenijih domaćih glazbenika poput Jelene Rozge i Severine, uz objašnjenje kako je Porin nagrada struke, a ne publike.