POKLON ZA 46. ROĐENDAN

Vlatka Pokos nadomak ispunjenja svoje najveće želje?

22.03.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Sve su glasnija nagađanja da Vlatka Pokos, koja danas slavi 46. rođendan, postaje dio voditeljskog tima HTV-ove mozaične emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Pjevačica i voditeljica informaciju nije željela komentirati ni demantirati, kao ni HRT. Nakon teškog životnog razdoblja Vlatki je možda napokon zasjalo sunce. I to za rođendan!

Nove smjene na HTV-u za nekog su itekako pozitivne, a u odabranom društvu je, nagađa se, i Vlatka Pokos. Naime, sve su glasnija šuškanja da se Vlatka nakon više od petnaest godina vraća na HTV. Nova urednica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Ana Milić okuplja novi tim, a u izmijenjenom voditeljskom timu trebala bi se naći, priča se, i Vlatka.

Informaciju o novom angažmanu na HTV-u Vlatka Pokos, koja dosad svoje poslovne uspjehe nije krila od javnosti, nije željela potvrditi, ali ni demantirati. 'Nemam komentar', bilo je sve što je Vlatka imala reći, a nikakav komentar zasad nije želio dati ni HTV.

Voditeljici koja danas slavi 46. rođendan to bio najljepši rođendanski poklon, ali i novi početak nakon mnogih izazova i problema s kojima se suočila protekle godine.
Vlatkina posljednja voditeljska uloga na HTV-u bila je u popularnom showu 'Sedma noć' uz Mirka Fodora i Ljudevita Grgurića Grgu. Nikad nije krila koliko bi se željela vratiti na državnu televiziju, a nerijetko je i javno pokazivala nezadovoljstvo zato što za nju tamo nema mjesta.