NASTUP U SHOWU BEZVEZE

Vlatka Pokos: 'Moj film sigurno ne bi trajao samo minutu'

29.12.2015 u 10:38

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica gostovala je sinoć u HTV-ovoj emisiji BezVeze u kojoj je i pobijedila, a posljednje pitanje bilo je ono upućeno upravo Vlatki Pokos - radi li u Njemačkoj kao event-menadžerica u jednom hotelu

'Razočarana Vlatka Pokos otišla je u Njemačku i sada radi u jednom hotelu gdje zarađuje za kruh', pročitala je Daniela Trbović napise jednih dnevnih novina, na što se pomalo zatečena Vlatka Pokos nasmijala i kazala kako misli da je ta vijest uistinu objavljena u medijima.

'Ni jedan posao nije sramota raditi', nadovezala se pjevačica Zorica Kondža, na što je Vlatka odgovorila kako stalno o sebi čita nešto u novinama, a iznenadila se i što je navedena vijest završila na naslovnici.


Vlatka je u emisiji BezVeze gostovala s Giulianom i Zoricom Kondžom

Kad je trebalo pogoditi koja je od tri ponuđene videovijesti točna, Daniela je upitala Vlatku postoji li neki njezin filmić za koji gledatelji ne znaju. Ona joj je na to odgovorila kako njezin film sigurno ne bi trajao minutu.

Vlatka je sa Zoricom Kondžom i Giulianom tri dana živjela u luksuznoj samoborskoj vili gdje nije imala nikakav pristup medijima, a prilikom ulaska u izolaciju rekla je kako je najviše zanima tko će postati novi hrvatski premijer. Netom prije ulaska u kuću za tportal je kazala kako je pratila rad Bože Petrova te da ga iznimno cijeni kao političara.

Tko će biti premijer?

Koje je pitanje najviše mučilo Vlatku tijekom izolacije, pogledajte u videu. :)

Posted by BezVeze on Sunday, 27 December 2015