POVRATAK NAKON 15 GODINA

Vlatka Pokos: 'Istina je da se vraćam na HTV!'

29.03.2016 u 11:37

Bionic
Reading

Iako se nagađalo kako će se Vlatka Pokos nakon 15 godina vratiti na male ekrane HTV-a gdje je i započela svoju voditeljsku karijeru, naposljetku se nije našla u novoj postavi jedne od najdugovječnijih emisija državne televizije 'Dobro jutro, Hrvatska'. No ekskluzivno za tportal Vlatka ističe kako je do poziva za angžaman na HTV-u ipak došlo te da ćemo je gledati u jednom drugom projektu

'Istina je da sam dobila poziv s HTV-a i izuzetno mi je drago što su novi urednici i direktor prepoznali moje kvalitete i smatraju da bih trebala doći. Ne moram vam ni govoriti koliko me taj poziv razveselio jer mi je godinama najveća želja da se ponovno vratim televizijskom poslu. Zasad tražimo format koji bi mi najviše odgovarao, a najvjerojatnije će to biti neka večernja emisija. Sve će se s vremenom saznati', rekla je ekskluzivno za tportal Vlatka prekinuvši tako šutnju nakon što se počelo pisati da ćemo je opet gledati na malim ekranima.

'Nisam razočarana što se nisam našla u novoj postavi emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', a kolegama želim puno sreće i uspjeha u radu. To je jedna od najboljih emisija na našim televizijama, nova ekipa koja ju radi pravo je osvježenje. Napokon su se vratili profesionalci! Nisam nikad skrivala svoje razočaranje neobrazovanim voditeljima, amaterima, različitih profesija. Ja sam sposobna voditi bilo kakav format i još jednom ponavljam, poziv s HTV-a me uistinu jako obradovao', rekla nam je Vlatka Pokos koja unatoč tome što je nema na televiziji i dalje radi, pa je tako u zagrebačkom kazalištu Komedija sinoć vodila folklornu večer u povodu Uskrsa za domaće i strane goste, na engleskom i hrvatskom jeziku.