SRETAN ROĐENDAN

Vlado Kalember: Želja mi je doživjeti vjenčanje svog sina

27.04.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Pjevač i osnivač legendarnog benda Srebrna krila Vlado Kalember u šali kaže kako odavno već ne slavi rođendane pa je jučerašnji dan, u kojem je napunio 63 godine, proveo kao i svaki drugi. Osim dobra zdravlja, jedino što želi je da jednog dana dočeka vjenčanje svog sina Dariana

'Jučer nisam isključio zvono mobitela pa je već u sedam sati ujutro počeo zvoniti. Mnogi prijatelji, koji su ujutro ustajali na posao, nisu propustili priliku da mi čestitaju. Iznenadilo me da mi je već u pola devet ujutro čestitao Mladen Burnać, da je već u to vrijeme bio budan', kaže dobro raspoloženi Vlado. Dodaje kako je osobama iz šoubiznisa ili glazbenicima poput njega slavlje svakog vikenda, kad odlaze na svirku.

'Jedino što si još mogu poželjeti u ovim godinama je da budem na sinovoj svadbi. Ako je na mene, neću to dočekati tako skoro', šali se Kalember. Ne voli poklone jer ga, kaže, obvezuju da i on nekome čestita rođendan. 'Onda ja to zaboravim pa se nađem u nevolji. Bez poklona je sve jednostavnije', tvrdi pjevač.

Šezdesete smatra najboljim godinama.
'Sada sam smiren, bez nerealnih ambicija i očekivanja i to su baš sretne godine. Šezdesete smatram zlatnim godinama. U bivšim vremenima ljudi u mojim godinama odavno su bili u mirovinama, a ja još ne namjeravam stati. Ja bih ukinuo penzije i ostavio samo invalidske', smije se Kalember.

Rođendansku večer Kalember je proveo s bivšom suprugom i to - radno. On i čelistica Ana Rucner nastupali su na proslavi na Prehrambenom biološkom fakultetu. Njih dvoje lijep su i rijedak primjer bivših supružnika koji jedno drugom nesebično pružaju podršku. Rastali su u travnju 2014. nakon osam godina braka, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajednički se brinu o devetogodišnjem sinu Darianu.


Vlado i Ana rijedak su primjer bivših supružnika koji jedno drugom nesebično pružaju podršku


Glazbeniku je jedina želja da dočeka svadbu svog devetogodišnjeg sina Dariana