TENA NEMET BRANKOV

Vjenčanje koje je mnoge ostavilo bez riječi

20.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Što je život bez dobre zafrkancije, poruka je mlade zagrebačke glumice Tene Nemet Brankov koja je svadbenom fotogtrafijom na Instagramu mnoge prijatelje ostavila u čudu. Ovoga puta u pitanju nije bila njezina udaja, kaže, već tematski rođendan njezina dečka, splitskog glumca Roka Sikavice

Kad je u pitanju kći poznatog glumačkog para Marine Nemet i Slavka Brankova, iznenađenja su svakodnevna na njezinu Instagram profilu. Nakon odglumljenih zaruka prije nekoliko tjedana, ovog vikenda uslijedilo je i vjenačnje. Naime, fotografija svadbe koju je Tena jučer objavila zaintrigirala je i iznenadila mnoge njezine prijatelje i kolege. Neki su joj i čestitali na vjenčanju iz vedra neba. Ipak, svadbena zvona, kaže 22-godišnja glumica, još joj nisu zazvonila.

'Bio je to tematski 22. rođendan mog dečka Roka Sikavice. Tema je bila 'rvacko vinčanje' pa smo se maskirali u skladu s tim. Mnogi su me pitali šokirani - pa nisi se valjda tako udala?', kroz smijeh govori Tena koja je na rođendanskom slavlju imala ulogu vesele mladenke.

Mladi glumački par i studenti Akademije dramskih umjetnosti u vezi su skoro godinu dana. Prije dvije godine Tena je izašla iz glumačke sjene ulogom u kazališnoj predstavi 'Fine mrtve djevojke' gdje je mijenjala Ivanu Roščić, a zatim je uslijedila i uloga u hvaljenoj seriji za mlade 'Nemoj nikom reći'. Uskoro će na svjetlo dana izaći i film 'Trampolin' redateljice Zrinke Matijević u kojem, uz Ninu Violić, igra glavnu ulogu.

Rvacko vinćanye

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

Leopold Mandić i prijatelji

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

NAJBOLJI VIDEO IKAD #lausurpadora #weddingseason @petratunjic pobeda

A video posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on