ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Venera u Škorpionu razdoblje je dubokih osjećaja

08.12.2015 u 09:52

Bionic
Reading

Venera je početkom prosinca ušla u u Škorpion i pomutila romantiku mješavinom patnje i seksa

Venera, planet ljubavi i estetike, ušla je 4. prosinca iz svog domaćeg znaka Vage u Škorpion, u kojemu su njene energije duboke i strastvene. Dok bude prolazila ovim znakom, ljubav će biti pomiješana s patnjom, transformacijom i neodvojiva od seksualnosti.

Površno očijukanje neće nas zadovoljavati jer ćemo žudjeti za potpunim stapanjem s onim tko je istovremeno naša srodna duša i tijelo. Ne uspijemo li pronaći takvoga ili ako nam ne uzvrati ljubav, bit ćemo razočaraniji nego inače kad naša emocionalna stremljenja ostanu nezadovoljena.

Gaženje normi i tabua

U idućim ćemo tjednima sve doživljavati izuzetno duboko pa će biti proliveno dosta suza – radosnica i onih drugih. Bit ćemo i odvažniji od uobičajenog pa ćemo kršiti norme i rušiti tabue u nastojanju da se zbližimo s onim tko nas privlači.

Naš će moto u ljubavnom osvajanju biti sve ili ništa, no čak i ako pretrpimo neuspjeh, ovo će nam razdoblje ostati u lijepu sjećanju – kao nakon gledanja tužnog, ali odlično napravljenog filma.

Najnegativniji je aspekt Venerina prolaska Škorpionom ljubomora koja može graničiti sa sljepilom. Bit ćemo skloni špijuniranju partnera ili simpatije, sučeljavanju s ljubavnim suparnicima i osvećivanju zbog prevare, bila ona dokazana ili ne te podozrivi i nepovjerljivi.

Koliko god bi vas boljela tuđa nevjera ili neuzvraćena ljubav, suzdržite se od nasilja bilo koje vrste. Kad koncem godine Venera prijeđe u ležernog Strijelca, s nevjericom ćemo se prisjećati strasti koja nas je držala ovih tjedana.

Venera u Škorpionu pogodovat će vodenima, Škorpionima, zatim Ribama, Rakovima, Jarcima i Djevicama, dok će na najveće romantične kušnje stavljati Bikove, Lavove i Vodenjake.