SRETAN BROJ 13

Veliko slavlje Lejle i Tarika Filipovića

28.06.2016 u 15:16

Bionic
Reading

Jučer je u domu Filipovićevih bilo veselo, a glavni krivac za dobro raspoloženje bio je njihov stariji sin Dino koji je proslavio 13. rođendan

Nakon što je  prije dva tjedna predstavila svoju prvu modnu kolekciju i tako ispunila svoj dugogodišnji san jedan događaj u obitelji nadmašio je  zadovoljstvo Lejle Filipović na poslovnom planu. Naime njezin stariji sin Dino proslavio je svoj 13. rođendan, a fotografiju sretnog slavljenika i potpis 'mamin veliki dječak' Lejla je objavila na svom Instagramu.

#maminvelikidjecak #slavljenik #dusamoja #birthdayboy #13 ?????? ??????????????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on


Čestitke su stizale sa svih strana, a među prvim čestitarima bila je i Lejlina starija sestra Amela. 'Bilo je lijepo, veselo i u krugu obitelji. Slavit će Dino još sa svojim društvom, naravno!' kaže Lejla koju još tjedan dana dijeli od odmora koji će sa suprugom i djecom provesti u Istri gdje imaju kuću.

Dino je Lejlin stariji sin koji s Tarikom ima odličan odnos pun ljubavi, a kad priča o sinovima, poznati glumac i voditelj uvijek ima što za reći. I dok mlađi Arman voli nogomet, Dino trenira veslanje, a i kad je  škola u pitanju, i tu Tarik i Lejla nemaju razloga za prigovor na djecu.

'Veliki su, dobri, poslušni, obavljaju svoje aktivnosti', pohvalila se mama.

'U svojoj djeci prepoznajem neke karakterne osobine, neke koje posjedujem i sama, a koje mi se ne sviđaju. Riječ je o povremenoj nesigurnosti i neodlučnosti. Fizički su pak nekakav miks Tarika i mene', rekla je prije dva mjeseca za tportal.

'Tarik i ja smo slična svjetonazora. Nekako mi se čini da su se prave vrijednosti - od beskrajne ljubavi preko toga da budu pošteni i da cijene druge ljude, ne želeći im zlo - izgubile. Nastojim ih učiti da nije lijepo nikoga osuđivati, da ne dijele djecu po tome kako tko izgleda, po boji kože ili bilo čemu drugom. Od sada ih već usmjeravam da prihvaćaju različitosti i da ne omalovažavaju nikoga', objasnila je.

????????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

Decki spremni za skolsku priredbu?????? #ponosnamama #mojidecki #dusemamine

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

????????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on