THE VOICE

Vedran i Ivana isprobali virtualnu stvarnost i vlak smrti!

29.03.2016 u 14:01

Bionic
Reading

Nije lako voziti se vlakom smrti u virtualnom svijetu i pjevati hit svog mentora, ali Vedranu Ljubenku i Ivani Brkašić to je itekako pošlo za rukom!

Nakon subotnjih posljednjih nokauta show 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' došao je do svoje završne faze – emisija uživo! Sva četiri tima prošla su kroz posljednji ispit i 16 najboljih vidjet ćemo i ove subote.

U prvoj emisiji nokauta Ivan Dečak odabrao je troje natjecatelja iz svog tima te je od Indire preuzeo Stefany Žužić i tako odmah popunio sva svoja mjesta za emisije uživo. Kako bi se što bolje opustili prije nokauta, T-voditeljica Zlata Mück zabavila je Vedrana Ljubenka i Ivanu Brkašić vlakom smrti na naočalama Samsung Gear VR. Osim toga, dvoje natjecatelja moralo je uz vožnju u virtualnom svijetu otpjevati Vatrin hit 'Tango', a kako su se snašli, pogledajte u videu.

The Voice

Ivana Brkašić je nažalost svoj put u 'The Voiceu' završila u nokautu pjesmom 'Everlong' američkog sastava Foo Fighters, a Vedran Ljubenko oduševio je sve mentore svojim plesnim umijećem na pjesmu 'Superstition' Stevieja Wondera. Na pitanje misli li da ima sve što je potrebno za pobjedu u 'The Voiceu', Vedran odgovara: 'Mislim da imam drugačiji stil izražavanja u pjevanju. Kombiniram dosta žanrova, imam mogućnost transformacija u žanrovima kroz dominaciju rocka i unikatnu boju glasa, ne podsjećam na nekog drugog pjevača te naporno vježbam. Sve je moguće, ali definitivno treba dosta sreće', priznao je talentirani Dubrovčanin, od milja zvani Miljenko.

U subotu je na rasporedu prva od četiri emisije uživo, u kojoj će iz svakog tima po jedan natjecatelj napustiti show. Ne zaboravite preuzeti mobilnu aplikaciju The Voice Hrvatska na www.hrvatskitelekom.hr/the-voice kako biste prvi saznali sve informacije vezane uz natjecatelje, a igrajući igre imate mogućnost osvojiti Samsungov smartphone!