U RADNE POBJEDE

Vanja Halilović spremna za nove poslovne izazove

04.01.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon što je ljetos ostala bez angažmana Loto djevojke, Vanja Halilović otkrila nam je da je spremna za nove poslovne izazove koji su ponovno vezani uz medije

Iako je većinu blagdana provela u krevetu zbog prehlade, lijepa voditeljica Vanja Halilović ipak je sa svojim partnerom Franom Barbierijem, Novu godinu dočekala veselo. 'Bili smo u njegovu lokalu Jimmy Woo. No, ne pridajem previše značaja dočeku Nove godine, kao ni mjesecu prosincu. Nije mi važno jesam li negdje otputovala ili sam doma. Sve je isfurano i komercijalizirano', kaže nam Vanja.

Na pitanje po čemu će pamtiti 2014. godinu, kaže, po jednom vrlo emotivnom trenutku. 'Dobila sam nećaka Viga, po tome ću sigurno pamtiti godinu. To je uistinu prekrasno', kazala je.

Nakon što je ljetos, nakon dvije godine, ostala bez angažmana na HRT-u, odnosno Hrvatskoj lutriji gdje je bila Loto djevojka, Vanja je u potrazi za novim poslom. 'U pregovorima sam pa ne smijem puno otkrivati. Ima veze s medijima, ali ne previše s televizijom. Nakon svih iskustava s televizijom, moram priznati da mi nije više u fokusu interesa', zaključila je Vanja koja već tri godine uživa u ljubavi s poduzetnikom Franom Barbierijem.