SRETAN PAR

Vanja Halilović i Frane Barbieri: Proslava ljubavi u Italiji

19.02.2016 u 16:03

Bionic
Reading

Pune četiri godine traje ljubavna sreća Vanje Halilović i Frane Barbierija. Lijepa voditeljica i poduzetnik uskoro bi mogli i ozakoniti svoju vezu jer su već neko vrijeme zaručeni, a ovih su dana u Italiji romantično proslavili godišnjicu svog upoznavanja

'Svake godine, kad ovaj dan stigne, osjećam se zaljubljeno i zadovoljno. Sretna godišnjica, ljubavi. Moja radosti, moja svjetlosti, moje blago...', osoblje hotela je napisalo na ogledalu sobe u Firenci u kojoj je Vanja odsjela s Franom.

Magistrica novinarstva s dečkom je otputovala u Italiju prije nekoliko dana, a sudeći po osmijehu na njezinom licu, Vanja blista od sreće i zaljubljenosti. 'Znate da ne dajem baš izjave o svom privatnom životu. Ako baš inzistirate - sretna sam. Uživam uvijek neovisno o mjestu na kojem se nalazim', kazala je Vanja za tportal.


Frane i Vanja posjetili su i Vječni Grad, u kojem ih je posebno oduševila čuvena Fontana di Trevi, u koju su za sreću bacili i novčić, kao što to rade turisti diljem svijeta. Prošetali su se i glasovitim trgom svetog Petra u Vatikanu, iz prve se ruke uvjerivši u ljepote tog prekrasnog dijela Rima u kojem Papa početkom svake godine upućuje svijetu svoju glasovitu poruku Urbi et orbi.


Iako su prve dvije godine bili samo prijatelji, njihov je odnos ubrzo prerastao u ljubav. Vanja se i danas šali kako je Frane morao pozvati na večeru cijelu televizijsku ekipu s kojom je voditeljica tada radila ne bi li uspostavio kontakt s njom. Uskoro su shvatili da su jedan u drugome pronašli srodnu dušu, a njihova je ljubav stabilna baš kao i prvog dana kad su se upoznali.