NAPALJENI FARMER

Vajta slinio po Gianninom ramenu

05.04.2009 u 20:23

Bionic
Reading

Vajta, Gianna i Jurica sjedili su za stolom. U jednom trenutku Vajta je iz čistog mira sjedeći pored Gianne poljubio njeno golo rame

Vodeći neobavezan razgovor o glazbi, Gianna je pitala stariju generaciju znaju li tko je bila grupa Batali. Jurica je odgovorio potvrdno i rekao da su mu to bili idoli, a Gianna se pohvalila da je njen otac svirao u toj grupi.

Vajta se, ne slušajući razgovor, koncentrirao na slobodno odjevenu Giannu, iskoristio je trenutak i pokazao da ne može kontrolirati svoje nagone te sočno poljubio njezino golo rame. Gianna se pretvarala kao da se ništa nije dogodilo i nastavila pričati s Juricom. Vajta nije odustajao i poljubio ju je još dva puta. Gianni je puknuo film te mu je rekla: 'Vajta, smiri se!' i otišla od stola.

Vajta nije odustajao te je mučio Giannu svakojakim komentarima, očekujući bilo kakvu reakciju. Gianna je očito odlučila da je ignoriranje najbolja obrana od Vajte. Vrijeme će pokazati koja će biti Vajtina sljedeća akcija i koje će taktike zavođenja izabrati.

Pogledajte video: