14. LISTOPADA

Usklađene satnice nastupa Colina Stetsona i benda The Thermals

09.10.2013 u 16:05

Bionic
Reading

Zbog velikog interesa publike za koncerte 14. listopada američkog bučnog punk/RnR benda The Thermals koji će se održati u klubu Močvara i nastupa eksperimentalnog jazz glazbenika Colina Stetsona u KSET-u, organizatori Žednog uha i Zavoda za Eksperimentalni Zvuk uskladili su početak oba koncerta

Koncert Colina Stetsona u KSET-u počinje točno u 21 sat, a koncert The Thermalsa uz podršku zagrebačkog benda Go No Go u klubu Močvara počinje točno u 22 sata. Zainteresirana publika za oba koncerta imat će dovoljno vremena da nakon koncerta Colina Stetsona stigne na dio nastupa benda Go No Go te u cijelosti doživi nevjerojatno živ nastup benda The Thermals.

The Thermals - 'I Don't Believe You'

Organizatori su povodom postignutog dogovora odlučili nagraditi dva najbrža ljubitelja oba izvođača besplatnim ulaznicama za jedan od koncerata. U četvrtak, 10. listopada, prvih dvoje koji kupe ulaznice u Dirty Old shopu u Tratinskoj 22 za koncert The Thermalsa dobiva besplatnu ulaznicu za Colina Stetsona i obratno.

Ulaznice za koncert The Thermalsa po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u Rockmarku Berislavićeva 13), kao i u Dirty Old shopu, Tratinska 22. Na ulazu će karta iznositi 80 kuna.

Ulaznice za koncert Colin Stetsona po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u KSET-u i u Dirty Old shopu (Tratinska 22). Na ulazu će koštati 90 kuna