GORAN BARE

'Upoznao sam fantastičnu ekipu u buksi'

01.06.2010 u 21:39

Bionic
Reading

Nakon velike koncertne proslave 30. godišnjice grupe Majke, a uoči nastavka slavljeničke turneje nastupom u Rijeci 4. lipnja, popričali smo s Baretom o prvih 30 godina njegove karijere, novom albumu, novim Majkama, ali i o prvih 100 dana predsjednika Josipovića, sadašnjem odnosu s bivšom djevojkom Željkom, ovisnosti, drogi na sceni…

U subotu 29. svibnja članovi Majki su senzacionalnim koncertom u klubu Boogaloo proslavili punih 30 godina opstanka na sceni. Nažalost, ne u staroj postavi, ali svejedno puni energije kao da su počeli jučer, podsjetivši brojne obožavatelje da su s razlogom na samom vrhu domaće rock scene.

Jedan od razloga za taj sjajan uspjeh svakako je i karizmatični Goran Bare, čovjek koji je sa svojim prijateljima stvorio Majke, koji je očarao publiku svojim iskrenim stihovima, koji živi rock'n'roll iz sve snage i koji je tek na pozornici onaj pravi Bare. U ekskluzivnom videointervjuu za tportal.hr Goran Bare pričao nam je o prvih 30 godina Majki, subotnjem slavljeničkom koncertu, novim pjesmama, novom albumu, ali i komentirao prvih 100 dana predsjednika Josipovića, rad premijerke Kosor, kao i svoj odnos s bivšom djevojkom Željkom zbog koje je i završio u zatvoru, svojim danima iza rešetaka, ovisnosti, drogi i još koječemu.