ALEX MERAZ

Upoznajte zločestog dečka iz čopora

27.10.2009 u 11:01

Bionic
Reading

Jedan od novih likova u 'Mladom mjesecu' je vukodlak Paul, kojega glumi mladi glumac Alex Meraz. Zločesti dečko iz čopora dao je nedavno intervju za časopis Saturday Night, a što je rekao, prenosi vam Sumrakomanija

P:Sigurno je bila velika konkurencija za nove uloge vukodlaka. Kako si se pripremao za audiciju?
Alex: Da, konkurencija je bila stvarno jaka. A kada sam primio poziv za audiciju, odmah sam se primio vježbanja, znao sam da će biti fizički zahtjevna. Mislim da sam imao puno sreće što sam dobio ulogu.

P:Reci nam nešto o Paulu?
Alex: On je zločesti dečko iz čopora. Svi ga vide kao prilično hirovitu i temperamentnu osobu, ali mislim da je samo neshvaćen. Ponosan je što je dio zajednice Quilete i što je odabran za zaštitnika svojeg naroda.

P:Jeste li se ti i Taylor nadmetali tko će bolje izgledati bez majice?
Alex: Prvi dan kad smo se upoznali slučajno sam ga čuo kako ispituje Edija Gathegija (Laurenta) jesam li veći od njega. Edi mu je odgovorio da sam samo širi. Naravno da sam ga kasnije stalno zezao zbog toga. Ali nema tu nikakve ljubomore, vježbamo zajedno i dijelimo savjete u teretani.

P:Jesi li spreman na vojsku obožavateljica?
Alex: Samo neka dođu!

P:Jesi li se posebno pripremao za ulogu vukodlaka?
Alex: Čitao sam knjige o vukovima i njihovom ponašanju u čoporu, kako jezikom tijela određuju zapovjedni lanac i slične stvari. Sve to sam iskoristio za svoju ulogu.

P: Je li poseban pritisak glumiti u filmu s tako velikim brojem obožavatelja?
Alex: Osjećao sam veliku odgovornost prema plemenu Quilete jer sam ih želio prikazati u pravom svjetlu, da ih ljudi poštuju kada vide film. I moram reći da smo imali veliku podršku svih obožavatelja, a to stvarno puno znači.

P: Što radiš u slobodno vrijeme?
Alex: Slikam, provodim vrijeme s obitelji i, naravno, vježbam.


Uvjerite se i sami u Paulov temperament