SUSTIGLE GA GODINE

Umorni Michael Douglas otkrio jednu neispunjenu želju

17.02.2015 u 18:06

Bionic
Reading

Holivudski glumački veteran nedavno je na proslavi 40. rođendana emisije Saturday Night Live sve prisutne iznenadio ispijenim izgledom koji je opravdao s previše poslovnih obaveza

Iako je nerijetko uspijevao savladati mnoge životne prepreke pred kojima se našao, brojni privatni i zdravstveni problemi s kojima se suočio posljednjih godina danas se itekako vide na licu umornog 70-godišnjeg Michalea Douglasa.

Prvo je bolovao od raka grla i uspio ga izliječiti, onda mu je najstariji sin završio u zatvoru zbog dilanja droge, uslijedili su psihički problemi supruge Catherine Zeta-Jones, pa bračne trzavice. Nekima bi sve to bilo previše, ali ne i holivudskom kameleonu Douglasu koji je nakon svih kalvarija uz sebe uspio zadržati suprugu i djecu.

Ipak njegov ispijen izgled na crvenom tepihu na nedavnoj proslavi 40. obljetnice Saturday Night Livea govorio je da se pomalo umorio iako posljednjih godinu dana snima film za filmom. U posljednjem intervjuu za američke medije otkrio je kako je u 70. godini itekako zreo za jedan redateljski posao te da je to jedina želja koja mu se zasad nije ispunila u Hollywoodu.

A ispunila mu se jedna kojoj se uopće nije nadao - dobio je prestižnu nagradu židovske kulturne zajednice Genesis Prize koju zovu i židovskom Nobelovom nagradom. Mnogi se pitaju čime je to slavni glumac zaslužio, a sve će se doznati 18. lipnja kada će mu nagrada biti dodijeljena u Jeruzalemu.