GROZNICA OPET POČINJE

U prodaji još 3.000 ulaznica za Depeche Mode!

31.08.2009 u 15:40

Bionic
Reading

Svi obožavatelji grupe Depeche Modea koji još nisu kupili svoju ulaznicu dobit će za to priliku u utorak, 1. rujna u 9 sati, kada na ovlaštenim prodajnim mjestima počinje prodaja ulaznica za koncert koji će se održati 14. veljače u zagrebačkoj Areni

Nakon odgode nastupa uslijed nagle bolesti pjevača Davea Gahana, novi datum za Hrvatsku je potvrđen na radost gotovo 20.000 ljudi koji su tu informaciju iščekivali.

Nakon odgode njihova zagrebačkog koncerta koji se trebao održati 21. svibnja ove godine, u prodaju se vratilo samo 2.200 ulaznica. U dogovoru s menadžmentom grupe, toj je brojci dodano još 800 ulaznica, što znači da svi oni koji na dan zaljubljenih žele svoju ljubav pokazati i Depeche Modeu, a nisu kupili ulaznicu, to još uvijek mogu učiniti sve moći kupiti od sutra u devet sati ujutro na svim ovlaštenim mjestima Ticketproa i na www.ticketpro.hr.

Riječ je o grupi koja je rasprodala svoja dva posljednja koncerta u Hrvatskoj, a za ovaj zadnji u okviru turneje Tour of the Universe, ulaznica više nije bilo već od ožujka. Svjetski poznati Englezi su na glazbenoj sceni već skoro 30 godina, a trenutačno su na svojoj američkoj turneji prilikom koje danas nastupaju u Atlanti, a slijede im datumi i Meksiku i Južnoj Americi, nakon čega se vraćaju u Europu.

U okviru ponovne europske turneje svi njihovi fanovi u Hrvatskoj moći će svoju ulaznicu nabaviti po cijeni od 390 kuna za fan pit, 330 kuna za parter, 370 kuna za tribine gornje, 330 kuna za tribine donje, a za nešto skuplju, ali atraktivnu VIP-ložu morat će odvojiti 500 kuna.