VIDEOINTERVJU: JUDITA FRANKOVIĆ

'U predigri smo spojili seks i romantiku'

Bionic
Reading

Judita Franković, koja u komediji 'Sonja i bik' tumači naslovnu junakinju, rekla nam je u videointervjuu sve o Sonji i njenim bikovima, ljubavnom trokutu u filmu i životu najbolje plaćene filmske glumice u Hrvatskoj

Prije no što film 'Sonja i bik' stigne 29. studenog u redovnu kino distribuciju, porazgovarali smo s Juditom Franković, koja tumači naslovnu junakinju. U razgovoru nam je najzaposlenija hrvatska glumica otkrila tko se krije iza naslovnog bika te tko koga, gdje i kako.

Judita se dotaknula i kemije između nje i glavnog glumca Gorana Bogdana, klišeja kojima se film poigrava, vruće i romantične predigre i nesuđene kuće s bazenom.

Prije no što poslušate intervju s Juditom, donosimo vam par crtica o filmu. 'Sonja i bik' jest komedija o dvoje mladih ljudi iz različitih sredina, čije se sudbine, uz pomoć jednog bika, isprepletu.

Ante (Goran Bogdan) je Vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješt prodavač osiguranja, dok je Sonja (Judita Franković) Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Mladi su, lijepi i osebujnih karaktera.

A sad… prepustimo se Juditi: