BIJEG NA RAJSKO OTOČJE

U dobrom društvu: Putovanje iz snova Vanje Mamić

16.03.2016 u 19:43

Bionic
Reading

Odmak od svega ponekad je najbolji odmor, a kratki bijeg na jedno od najljepših otočja na svijetu, Maldive, ove godine priuštila si je zagrebačka poduzetnica Vanja Mamić. U društvu njoj dragih ljudi putovanje na egzotičnu destinaciju u Indijskom oceanu bilo je itekako posebno

Maldive nerijetko nazivaju tropskim rajem, mjesto u koje se nije teško zaljubiti jer bajkovit pejzaž te mir i tišina najbolji su lijek od današnje ubrzane svakodnevice koja je za mnoge obilježena stresom i obavezama. Među onima koji su imali mogućnost od te svakodnevice pobjeći i taj raj na zemlji posjetiti nekoliko puta je i Vanja Mamić. Početkom ožujka 43-godišnja zagrebačka poduzetnica nastavila je svoju tradiciju.

'Nagradim se jednom godišnje ovakvim putovanjem i napunim baterije za sve poslovne obaveze. Kao i svaki put dosad, bilo je lijepo i opuštajuće. Kratko, ali sasvim dovoljno da se čovjek preporodi i vrati svakodnevnim obavezama s osmijehom na licu', rekla je Vanja. A na pitanju u čijem je bila društvu, odgovor je bio kratak: 'U najboljem!'

Nakon razvoda od Zorana Mamića, s kojim ima dvoje djece, Vanja se posvetila poslu i u tome nije izostao uspjeh. O kakvom se projektu točno radi, pobliže nam je objasnila još u listopadu prošle godine.

'Distributerka sam na globalnoj razini dvaju proizvoda za zdravlje čovjeka, što je meni, po mojoj struci, blisko i u čemu sam na svojem terenu. Jedan je Nesu card - kartica koja je najbolji inovativni proizvod na svijetu u posljednje dvije godine u sferi telekomunikacije (zaštita od zračenja). Drugi je Vibro projekt, danas aktualan najviše jer se njime čiste biljke i životinje od svih herbicida, pesticida i antibiotika te se dobiva hrana koja je zdrava za nas. To je najmanja čestica zeolita i kalcita na svijetu koja ulazi u stanicu i čisti. Eto, valjda će sad oni koji misle da sam po cijele dane na Hipodromu imati nešto jasniju sliku o meni', kroz smijeh će Vanja Mamić.