SPEKTAKL U STEREO DVORANI

Tri terora: General Woo, Kandžija i Krankšvester

06.03.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Tris kraljeva hrvatske rep scene priređuje jedinstveni nastup u Stereo dvorani u Rijeci u petak, 9. ožujka. To je jedan od onih koncerata koji se ne propuštaju i o kojem se priča još danima

Iako ne pretjerano slični po svom glazbenom odnosno vokalnom izrazu, General Woo, Kandžija i tandem Krankšvester sigurno su pri samom vrhu, ako ne i sam vrh domaće rep scene u ovom trenutku. Dok se General Woo svojim posljednjim albumom 'Verbalni delikt' bez zadrške i dlake na jeziku obračunao s društvom u kojem živi, pričajući gorke, turobne, ali istinite priče o svijetu oko nas uz old school hip hop zvuk, Kandžija, velemajstor cinizma i sarkazma, oduševit će vas svojim rimama i svojim nastupom uz podršku vrhunskog benda čijeg funka se ne bi sramio ni Dino Dvornik.

Za razliku od njih dvojice, osječki tandem Krankšvester (koji čine provjereni reperi Sett i 3Ki Stil) pružit će vam sa pozornice bujicu riječi koje nikada prije, a teško i ikada poslije, više nećete čuti u tom obliku i na takav način – prljavo, iskreno i brutalno. Ukratko, u petak, 9. ožujka, budite u Stereo dvorani i svjedočite aktualnom trenutku povijesti domaće rep scene uz najbolje.

Prijatelji iz Nissana su osigurali pet ulaznica za sretnike koji točno odgovore na pitanja u Juke Rocks kvizu.