KOME BOLJE STOJI?

Trendi perike za fatalni imidž slavnih Hrvatica

19.09.2016 u 06:51

Bionic
Reading

Crna bob frizura Mie Wallace iz kultnog filma 'Pakleni šund' ili Natalie Portman iz filma 'Leon profesionalac' definitivno je jedna od onih koje je većina žena poželjela isprobati bar jednom u životu. Isprobale su je i mnoge poznate Hrvatice

Poznata brineta odlučila je dugačku smeđu kosu zamijeniti kratkim bobom i šiškama u crnoj boji. Manekenka, ekonomistica, scenografkinja Anita Dujić nedavno se pohvalila fotografijom s jednog snimanja, s perikom koja joj super pristaje.


Gotovo dječački kratka frizura i crna boja kose na fotografiji na Instagramu, objavljenoj prošle godine, bili su dovoljan razlog da fanovi Ornelu Višticu nagrade brojnim komplimentima. Iako su njeni fanovi pomislili da se ošišala, glumica je tu transformaciju napravila isključivo za potrebe snimanja RTL-ove serije 'Vatre ivanjske'.

'Sretna sam što druge boje za potrebe snimanja možemo dočarati perikama. I ovo što vidite je perika', izjavila je tada za tportal

Neka nova Ornella uloga cini svoje:)

A photo posted by Ornela Vistica (@ornelavistica) on


Brineta, crnka, dugokosa, kratkokosa, razne perike, sve je to obilježilo posljednjih 20-ak godina karijere Indire Levak. Ona je crnu periku s frizurom ala Kleopatra ili u novije vrijeme iz filmova 'Pakleni šund' ili 'Leon profesionalac', nosila među prvima još 2010. godine na velikom Colonijinu koncertu u Boćarskom domu. A nosila ju je i kasnije.


Indira na koncertu u Boćarskom domu

... crnu periku nosila je i kasnije na gostovanju na Narodnom radiju 2011. godine

Ni Žanamari Perčić nije mogla odoljeti popularnoj frizuri pa ju je isprobala u svom novom videospotu za pjesmu 'Ajde, ajde'.

Za gostovanje u videospotu 'Sex on TV, sex on the radio' grupe Lollobrigida, sličnu je frizuru i periku isprobala i televizijska voditeljica Mia Kovačić.

Na nešto drukčiju varijantu perike odlučila se Severina koja je također često mijenjala boju i duljinu kose te koristila razne perike. Crnu periku sa šiškama imala je na koncertu u primoštenskoj Aurori prije dvije godine.

Nedavno je Severina nosila periku s bob frizurom, ali u razbarušenoj, platinastoj varijanti.

AC ⚡ DC / Back In Black #sekunde #ovajklubjemojdom #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on