KONCERTI ZALJUBLJENIMA

Tony napunio beogradsku, Čola splitsku Arenu

15.02.2010 u 14:07

Bionic
Reading

Tony Cetinski na Valentinovo je zapjevao pred rasprodanom beogradskom Arenom, dok je Zdravko Čolić na Dan zaljubljenih zapjevao prepunoj Spaladium Areni

Tony Cetinski odabrao je beogradsku Arenu za završetak velike turneje 'Furia', i to na samo Valentinovo. 12 tisuća ljudi uživalo je u presjeku Tonyjeve karijere, između ostalih u pjesmama 'Umirem sto puta' s kojom je otvorio koncert, 'Tebe ne bih mijenjao', 'Ti si meni sve', '23. prosinac' i 'Blago onom tko te ima'. U pjesmi 'Lagala nas mala' tragično preminulog Tošu Proeskog zamijenio je Ognjen Radivojević, piše Press.


U niski hitova, Tony je otpjevao i pjesmu 'Ti si mi u krvi' svog kolege Zdravka Čolića koji je u isto vrijeme u splitskoj Spaladium Areni pjevao romantične note pred 13 tisuća ljubitelja. Osim što ih je povezala Čolina pjesma te činjenica da su Valentinovoodlučili provesti u susjedstvu, i Tonyjev i Zdravkov podij krasile suprekrasne plesačice, u što se možete uvjeriti na fotografijama niže.


Čola je u Splitu zapjevao prvi put nakon 25 godina te je, kako i priliči, dao sve od sebe. U koncertu dugom puna tri sata i on je pročešljao cijelu karijeru, otpjevavši veliki dio svojih hitova, među kojima i spomenutu 'Ti si mi u krvi'. Koncert nabijen emocijama završio je u društvu klape Cambi pjesmom – 'Pjesmo moja'.