RENATA I SERGEJ:

'To je bila noć za pamćenje'

02.08.2015 u 19:26

Otvorenje kluba Teatar u Splitu

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Splitski Zvončac bogatiji je za još jedan klub, Teatar

Sinoć je otvoren novi lounge klub pod nazivom Teatar, iza kojeg stoje Sergej Bijelić, dečko Renate Sopek, i Miljenko Gusić.

Dakako, otvorenje novog kluba nije prošlo bez mnogih poznatih lica, među kojima su bili i Ana Gruica, Lana Pavić, Monika Sablić, Petra Nižetić, Mirta Šurjak, Robert Pauletić, Jelena Glišić i drugi.

Renata Sopek je bila prepuna dojmova s otvorenja. 'Bilo je jako lijepo. Svi smo se odlično zabavili sinoć, atmosfera je bila odlična. Gosti su pohvalili prostor koji je vrlo ugodan. Mislim da je Tetar baš stvoren za zabavu i gušt', ispričala je Renata za tportal.hr.

A kakav je savršen izlazak po Renatinom ukusu?

'To ovisi o raspoloženju. Volim mjesta gdje možemo pričati, znači, prvo neka večera s društvom pa zatim odlazak u neki klub gdje mogu plesati - to obično kad sam na godišnjem odmoru', otkrila je.

Što se tiče planova za ljetovanje, TV voditeljica i fitness instruktorica kaže da svake godine jedva dočeka napuniti baterije.

'Zbilja živim za taj odmor. Želim se dobro odmoriti, naspavati, družiti s ljudima s kojima zbog obveza na fakultetu i posla tijekom godine ne stignem… Bila sam već na Pagu koji ću ponovno obići, pa zatim svakako Dubrovnik. To su moje standardne destinacije ljeti', ispričala nam je Renata dodajući da joj je velika želja jednog dana posjetiti New York ili neki egzotični otok.