ASTRO PROFIL

Tko su najveći preljubnici zodijaka?

14.02.2015 u 10:28

Bionic
Reading

Pomoći ćemo vam prepoznati signale koje pripadnik svakog znaka odašilje kad priprema ili provodi preljub. Obratite pažnju na ponašanja i geste koji bi mogli ukazivati na nevjeru vašeg partnera i doznajte što ga tjera na nemoralnu avanturu

Ovan

Primijetite li da Ovan provodi previše vremena za računalom, bit će da vas virtualno vara, jer inače ne voli trošiti vrijeme pred ekranom. Također, ako je pojačao ritam odlaska u teretanu, bit će da se priprema za nešto 'krupno'.

Nemirni Ovan voli uzbudljiva mjesta i ljude. Ako ne pronađe zabavu kod kuće, brzo će je potražiti drugdje. Varat će ako mu u vezi uzmanjka uzbuđenja i dinamike. Pružite mu što više tjelesne strasti i trudite se često ga iznenaditi i zagolicati.

369499,369186,368736,368559
Bik

Voli isticati svoju 'imovinu', uključujući partnera, pa zato ne skriva vjenčani prsten. Ako primijetite da ne nosi prsten, imate razloga posumnjati da vas vara. Vjerojatno ga je skinuo da bi nekome zatajio svoj bračni status.

Odani Bik doći uće  iskušenje samo ako sumnja da njegov partner nije jednako vjeran ili ako mu uskraćuje užitke.

Sačuvat ćete ga tako da ga mu pružite puno intimnosti, domaću kuhinju i obilje romantike.

Blizanci


Ako brzo prekida telefonske razgovore nakon što ste ga nazvali ili su mu poruke postale kraće, vjerojatno je zauzet komuniciranjem s nekim zanimljivijim. Moguće je i da će netko zvati vaš kućni broj pa prekinuti kad čuje vaš glas: to znači da je vaš nevjerni dragi neoprezno odao sve brojeve.

Nemirnom Blizancu treba mentalna stimulacija da ostane zainteresiran. Na prijevaru ga najčešće potiče odsustvo raznovrsnosti i druženja, a ne seksa. Stoga budite uvijek zanimljivi i povremeno mu priredite ugodno iznenađenje.

Rak

Pogledajte u Rakov novčanik i utvrdite nosi li još vaše fotografije. Ako je uklonio obiteljske slike iz svog novčanika, znači da se emocionalno udaljuje od vas. Možda mu je nelagodno nositi sa sobom sliku vas i djece dok vas vara.

Osjećajni će Rak krenuti krivim putem ako se osjeti emocionalno zapušten. U tom će slučaju potražiti nježnost i potvrdu svoje vrijednosti u drugoj vezi. Pokušajte ga uvjeriti da vam je i dalje stalo.

Lav

Pripazite ako Lav naglo postane pretjerano kritičan prema vama, jer to znači da želi na vas prebaciti krivnju za pogoršanje vaših odnosa. Drugi mogući simptom prevare je iznenadna neobjašnjiva sladunjavost prema vama. U tom slučaju, želi stvoriti dojam da je sve u najboljem redu, dok on nesmetano švrlja.

Da spriječite njegov preljub, održavajte svoju vanjštinu njegovanom i dajte mu do znanja koliko je važan i poseban.

Djevica

Ako Djevica skriva popis troškova po svojoj kreditnoj kartici, vjerojatno imate problem. Specifikacija zacijelo uključuje i stavke koje ona ne bi mogla opravdati pred vama: restorane, motele, darove koji nisu namijenjeni vama. Provjerite sve račune i ispis telefonskih poziva.

Djevica je ozbiljna i odana, ali je može pokolebati tuđa oholost i kritičnost. Budite blagi i dajte joj do znanja da ste joj uvijek na raspolaganju.

Vaga

Razvije li Vaga nove interese, baci li se na nove aktivnosti, odjeću ili režim prehrane, posumnjajte da se nešto zbiva iza vaših leđa. Počne li odjednom pohađati teretanu ili proučavati područje koje je ranije nije zanimalo – dobro pripazite.

Vaga voli obožavati i biti obožavana. Stoga joj se udvarajte, kupujte joj darove, igrajte igrice s njom, govorite joj dvosmisleno. Učinite da se opet osjeti predmetom vaše želje.

Škorpion

Ako se Škorpion odjednom prestane zanimati za intimnost s vama, vjerojatno je nalazi podalje od vas. Također je loš znak postane li tajnovitiji i šutljiviji nego inače ili ako se prema vama odnosi grubo i bezobzirno.

Škorpion može biti iznimno odan, pod uvjetom da redovno zadovoljava svoju pohotu i da se ne osjeća pritisnutim. Najlakše ćete ga ponovno zainteresirati tako da se pravite da vas ne zanima gdje je i što radi. Ispunjavajte mu što više putenih želja i predložite mu nešto što ni njemu nije palo na pamet.

Strijelac

Primijetite li da Strijelac svakim danom sve intenzivnije sanjari, ljenčari i luta, to je siguran znak da ga je nešto ozbiljno zainteresiralo. A to nešto niste vi. Zapostavi li kućne i poslovne obaveze, izbiva iz kuće duže nego inače i odbija voditi normalan razgovor, bit će da mu je netko drugi zaposjeo misli (a možda i tijelo).

Dinamičnom i živahnom Strijelcu treba puno akcije, pokreta i novih iskustava. Ne sputavajte tu njegovu potrebu, nego mu se pridružite i pomozite mu da je zadovolji.

Jarac

Staložen i sabran Jarac najčešće je vjeran partner. Ima izraženu samodisciplinu i kontrolu pa u pravilu odolijeva iskušenjima. Iznadprosječno je častan i nesklon muljanju pa ćete brzo otkriti da nešto nije u redu ako je zavolio drugu ili mu vi više ne odgovarate.

Dajte mu do znanja da ste mu na raspolaganju i da će se uvijek na vas moći osloniti, ali ga nemojte progoniti, gušiti ga ili ucjenjivati. Time biste ga potakli na konačan raskid.

Vodenjak

Zbog raznovrsnosti Vodenjakovog ponašanja, teško je razlučiti signale njegovog preljuba od uobičajenih hirova. Ako vas vara, u stanju je dugo sjediti na dvije stolice i vrlo drsko nijekati nevjeru.
Budite na povećanom oprezu počnu li se kod njega izmjenjivati faze grubosti i nezainteresiranosti.

Želite li ga dugoročno zadržati, morat ćete biti vrlo prilagodljivi i nimalo dosadni. Budite upućeni u ono što ga zanima i nemojte ga sputavati.

Ribe


Obratite pozornost ako sve češće radi prekovremeno ili do kasna, osobito ako to do sada nije činila. Povećava li joj se broj večernjih sastanaka ili navodno poslovnih putovanja vikendom izvan grada, provjerite o čemu se radi.

Ribe su sanjari s vrlo bujnom maštom i ništa ih ne ispunjava više od maštanja o srodnim dušama i vječnoj ljubavi. Unesite primjesu bajke u svoj odnos i potrudite se stvoriti što više zajedničkih čarobnih trenutaka.