POLJUBAC IZNENAĐENJA I PAD

Tko je potpuno smeo Eda Harrisa na Stazi slavnih?

14.03.2015 u 09:53

Ed Harris dobio zvijezdu na Stazi slavnih

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudski veteran na svečanoj ceremoniji dodjele zvijezde na Stazi slavnih primio je od svoje dugogodišnje prijateljice Marcije Gay Harden poljubac koji i nije očekivao pa je iznenađen pao s pozornice

Svečanu ceremoniju dodjele zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih američki glumac Ed Harris (64) imat će zašto pamtiti i to ne samo po osjećaju ponosa i pljesku okupljenih prijatelja i kolega.
Naime, glumačkom veteranu na dodijeljenom priznanju došli su čestitati mnoge njegove kolege, među kojima su bili Holly Hunter, Andy Garcia te Marcia Gay Harden. Harrisova dugogodišnja prijateljica bila je posebno uzbuđena čestitavši mu vrlo srdačnim poljupcem u usta, što je glumca toliko smelo da se iznenađen spotaknuo i pao s pozornice.

U publici su sjedile i sve s osmijehom promatrale supruga i kći slavnog glumca. Naime, Ed je jedan od rijetkih u Hollywoodu koji se mogu pohvaliti stabilnim i sretnim brakom dugim 32 godine s Amy Madigan, s kojom ima 21-godišnju kćer Lily Dolores. Dosjetljivi glumac brzo se sabrao i našalio na svoj račun:

'Gluma je za mene svih ovih godina bila veliko životno nadahnuće, zahvaljujem vam što ste prepoznali da sam u tome bio prilično dobar. Sve do sada', kroz smijeh je izjavio Harris.

https://www.youtube.com/watch?v=Pgx_9vhfpik