NEMA VIŠE SLOBODNIH

Tko je osvojio srca naših zgodnih rukometaša?

17.01.2016 u 19:43

Bionic
Reading

Svjetska prvenstva u bilo kojem sportu zbog mišićavih i isklesanih sportskih tijela pravi su melem za ženske oči pa ovogodišnje svjetsko prvenstvo u rukometu ljepši spol prati s posebnom pozornošću. Mi vam u nastavku donosimo Hrvate koji među djevojkama slove za najseksipilnije rukometaše

Šarmantni Đakovčanin Domagoj Duvnjak (27) naš je najbolji rukometaš. Njegovo je srce još u gimnaziji zarobila Lucija Žulj koja ga prati na svim većim prvenstvima pa je tako uz njega i u Poljskoj.

Bivša studentica socijalnog rada svojedobno je kazala kako ju je Domagoj privukao svojom emotivnošću i skromnošću te mnogobrojnim drugim osobinama kakve se kod muškarca rijetko nađu.

#instarepost #domagojduvnjak#markovujin#kiel#thwkiel

Fotografiju objavljuje Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjakfans)


A upravo je veliko prijateljstvo s Domagojem njegovog suigrača Marka Kopljara (30) dovelo do buduće supruge. Ivu Duvnjak, Domagojevu sestru, upoznao je još dok je igrao u Đakovu. I ona je trenirala rukomet, no nakon preseljenja u metropolu odustala je od bavljenja sportom i posvetila se obvezama na Učiteljskom fakultetu. U početku su tajili vezu, a u kolovozu prošle godine izrekli su sudbonosno da. Prije dva mjeseca rodio im se sin Ante, i to u Barceloni, kamo su se preselili jer Marko igra za tamošnji rukometni klub.


Marko i Iva snimljeni su zajedno 2012. na pariškom stadionu Park prinčeva

U braku je i Zagrepčanin Manuel Štrlek (27). Rukometaš se vjenčao s djevojkom Ivom u srpnju 2013. u crkvi svetog Ivana Krstitelja na Novoj Vesi. Suprugu Ivu upoznao je četiri godine ranije u jednom zagrebačkom kafiću kada je ona došla po brata koji je tada s njim trenirao. Iva je po struci defektologinja, a zbog ljubavi se preselila u Poljsku gdje Manuel već godinama igra za klub Kielce. Roditelji su djevojčice koja im se rodila prošlog siječnja.


Ljubav rukometaša Manuela i Ive dogodila se na prvi pogled

Jakov Gojun (29) prije godinu i pol dana vjenčao se sa sugrađankom Kristinu u njihovom rodnom Splitu, a slavilo se u restoranu Petra Graše. Naš rukometni reprezentativac sa suprugom je bio pet godina u vezi prije no što su stali pred oltar. Ubrzo su dobili i sina, a trenutačno žive u Njemačkoj gdje Jakov igra za Fuschse Berlin.

Napokon kuci!!???? Splite stizemo??????✈️??☕️

Posted by Jakov Gojun on Monday, 28 December 2015

Iako igra za francusku reprezentaciju, Nikola Karabatić (31) po tati je rodom iz Vrsina pokraj Trogira gdje je najviše volio provoditi vrijeme preko ljeta. U Francuskoj je od svoje treće godine, a zbog lijepog izgleda često se našao na meti mnogih djevojaka, ali i tabloida koji su njegov privatni život pratili u stopu. Posljednjih pet godina ljubi zgodnu Francuskinju Geraldine koja se nalazi u šestom mjesecu trudnoće. Sretne su vijesti na društvenim mrežama objavili preslatkim videom koji su nazvali 'Mala tajna'.

a Little Secret

Posted by NIKOLA KARABATIC on Sunday, 11 October 2015