CVJETNO IZNENAĐENJE

Tko je i kako rasplakao Matiju Vuicu?

13.05.2016 u 16:43

Bionic
Reading

Ante Cash zamotao je svoj prvi buket, Matija Vuica dobila još jedno lijepo iznenađenje koje ju je ostavilo bez teksta, a mnogi poznati uživali su u jedinstvenim cvjetnim rješenjima tima Flortissima

Zanimljivo druženje održano je jučer u Zagrebu, a zvijezde večeri uz mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života bili su neodoljivi cvjetni aranžmani koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnima. I ne bi se na cvjetnom tržištu dogodilo ništa novo ni revolucionarno da cvjećarna Flortissima i tim mladih ljudi nije odlučio malo modernizirati narudžbu cvijeća i buketa. Pokrenuli su stoga jednostavan i lako pregledan web-shop www.flortissima.eu pomoću kojeg ćete od danas iz udobnosti svoga doma ili radnog mjesta nekoj dragoj osobi biti u mogućnosti odabrati, a potom i poslati savršeni cvjetni poklon.

U današnjem sveopćem kaosu u kojem nam vremena uvijek nedostaje vrlo često zaboravljamo na važne datume, obljetnice, proslave, a samim time i činjenicu da bi cvijećem nekom uljepšali važan dan. Upravo zato će web-shop flortissima.eu vrlo brzo postati zvijezda na virtualnom nebu bez koje mnogi neće moći zamisliti savršeno darivanje. Ovaj web-portal predstavlja širok izbor buketa, cvjetnih kutija i orhideja u loncima i svi će biti dostupni za darivanje.

A proces narudžbe uistinu je jednostavan; odaberete buket, datum dostave, ispunite personaliziranu čestitku i vaš posao je gotov. Jednostavno i efikasno, a vama draga osoba dobit će poseban znak pažnje. Dostava cvijeća besplatna je za cijelu Hrvatsku, a uz svaki buket dobivat će se i vrećica tekućeg hranjiva da bi buket trajao što dulje. Flortissima daje garanciju zadovoljstva krajnjem primatelju i obvezuje se da će to potkrijepiti ljepotom, svježinom i kvalitetom cvijeća.


Ante Cash se okušao u aranžiranju cvjetnog buketa

A kako to izgleda u stvarnosti, imali su se prilike uvjeriti mnogi poznati koji i sami vole dobivati, ali i darivati mirisne bukete jer cvijeće smatraju nezaobilaznim detaljem svake proslave. Flortissima tim ganuo je Matiju Vuicu do suza poklonivši joj poseban buket od 35 ruža koji predstavlja Matijinu karijeru dugu 35 godina, ali i nastavak njihove uspješne suradnje započete na nedavno održanom Cro-A-Porteru.

Poznati imotski reper i radijski voditelj Ante Cash jedini je od okupljenih bio dovoljno hrabar i okušao se u aranžiranju cvjetnog buketa za svoju suprugu te se kako kaže, ovoga puta držao minimalizma. Cash je simboličnim buketom s tri ruže najavio skorašnji dolazak prinove.

U slaganju prekrasnih vizualnih cvjetnih aranžmana uživala je i Ivana Mišerić koja je preuzela i voditeljsku palicu ovog cvjetnog eventa, zatim Sementa Rajhard, Ana Miščević, Pamela Ramljak i brojni drugi koji su večeras pronašli svog idealnog partnera kada je darivanje cvijeća u pitanju.


Matiju Vuicu iznenađenje je ostavilo bez teksta