DAROVI SMRTI 2. DIO

Tko ide na premijeru 'Harryja Pottera'

07.07.2011 u 09:44

Bionic
Reading

'Harry Potter i darovi smrti 2. dio' posljednja je avantura mladog čarobnjaka, ispričana kroz dva cjelovečernja filma. Pred vam je posljednji film - veliko finale, a Blitz film i tportal.hr vam omogućuju odlazak na veliku premijeru 12. srpnja u IMAX-u!

Warner Bros. Pictures i Heyday Films Production predstavljaju film Davida Yatesa 'Harry Potter i darovi smrti 2. dio' koji predstavlja posljednji dio najuspješnijeg serijala svih vremena.
Serijal 'Harry Potter' najprofitabilniji je serijal svih vremena, a i filmovi i knjige prema kojima su snimljeni utkani su u živote i kulturu širom svijeta.

'Harry Potter i darovi smrti 2. dio' zadnja je avantura filmskog serijala Harry Potter. Ovaj je film drugi dugometražni dio filma, a ujedno je prvi film iz serijala Harry Potter koji će se prikazivati i u 3D i u 2D. Istovremeno s projekcijama u kinima, prikazivat će se i u IMAX kinima.

U epskom finalu borba između sila dobra i zla eskalira u svijetu čarobnjaka u sveopći rat. Ulozi nikad nisu bili viši i nitko nije siguran. Od Harryja se traži krajnja žrtva dok se približava konačni obračun s Lordom Voldemortom.

Sve će završiti ovdje, a kako biste i vi bili dio velikog finala sve što trebate učiniti je sudjelovati u nagradnjači.

Pozivnicu (vrijedi za dvije osobe) za premijeru su osvojili:

Nataša Stanić
Željka Čempuh
Iva Novak
Violeta Novoselec
Zvonimir Popovčić

Dobitnici će o preuzimanju pozivnica biti obavješteni putem maila.